Internal error Sukker.no norges største datingside rogaland

Sukker.no norges største datingside rogaland

Novy 20, 2020
Sukker.no norges største datingside rogaland

JavaScript-støtte mangler. Nettleseren din støtter ikke eller har deaktivert JavaScript. JavaScript er påkrevet for å benytte Sukker.no. For å finne ut mer, les: https://www.

Dating-appen Sukker gir deg det største utvalget av single i Norge. 2 av 3 medlemmer finner kjæresten på Sukker! En unik sortering av beste matcher er noe av hemligheten bak suksessen til Norges største datingside. Med Sukkerappen kan du lage profil og kommunisere gratis. Du får tilgang til både relasjons- og utseendematching, som i kombinasjon gir en svært effektiv pakke.

Sukker.no ble startet i 2004 og er en av Norges største datingsider. Den ble startet av SINTEF-forskerne Morten Gulliksen og Morten Berg. Denne datingsiden var det første i sitt slag i Norge som hadde matchmaking, og har siden vokst seg stabilt til å bli en av Norges største.

Sukker er Norges største datingside . Mange kvinnelige brukere. Det er flere kvinnelige brukere med bilder enn på andre sider . Sukkerfester. Eksklusive medlemsfester arrangert av Sukker.no . Gratis å sende meldinger. Du kan komme i kontakt med tusenvis av single på Sukker uten å betale. Ulemper.

1. Sukker.no sammendrag av vurderingen. For de fleste single vil det å finne en partner være noe av det viktigste de gjør, og dette er noe Sukker kan hjelpe med. Det er flere grunner til at Sukker er Norges mest populære datingtjeneste. Årlig logger over 150 000 personer inn på portalen, så det er mange profiler å velge mellom.

X-XSS-Protection:1; mode=block X-Varnish:640952179 X-Content-Type-Options:nosniff Content-Encoding:gzip Transfer-Encoding:chunked Set-Cookie:SUKKERSESSID=d7fje3ubmhc04jqvp0pofqrf34; path=/; domain=sukker.no Age:0 Expires:Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT Vary:Accept-Encoding, Origin Keep-Alive:timeout=5 Server:nginx Connection:keep-alive Via:1.1 varnish-v4 Pragma:no-cache …